Ajánlatkérés

Munkáltatóknak

Tisztelt Partnerünk!

A munkaerő-toborzás, kiválasztás és -kölcsönzés terén meglévő évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően pontosan tisztában vagyunk vele, hogy egy cég sikerességében mekkora szerepe van a megfelelően képzett munkavállalóknak. Akár hosszú távú, egyenletes termelésről vagy hirtelen jött megrendelés azonnali és jó minőségű teljesítéséről legyen is szó, a feladatot a lehető legmagasabb színvonalon elvégző dolgozók elengedhetetlenül fontosak.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a speciális tudású, stabilan magas szinten teljesítő munkatárs megtalálása nem egyszerű feladat.

Időt, pénzt és energiát kell befektetni egy bizonytalan kimenetelű cél érdekében.

Mennyivel hasznosabb lehetne az Ön számra, ha ezt az időt a cége fő tevékenységére tudná fordítani!

A HR-Rent Kft. a munkaerő-kölcsönzésben és közvetítésben jártas partnerként képes levenni a szakember-keresés terhét az Ön válláról, ezáltal is javítva cége versenyképességét. Tekintélyes munkavállalói adatbázissal, szerteágazó kapcsolati hálóval és tucatnyi referenciával rendelkezünk német, osztrák és magyar partnercégektől egyaránt. Elsősorban fém-, gép- és villamosipari szakmákra, - köztük a hazai és külföldi hiányszakmákra- specializálódva gyors és hatékony megoldást tudunk kínálni minden HR-jellegű problémára.

Tegye egyszerűbbé a munkáját, ismerkedjen meg cégünkkel és kérjen személyre szabott ajánlatot!

Cégcsoport

HR-Group cégcsoport jelen van az ingatlan beruházás és építés valamint a fémmegmunkálás területén. Fő profilja a munkaerő kölcsönzés és közvetítés, mely területen több mint tíz éve tevékenykedik. Az évek során nem csak földrajzilag, hanem az egyes gazdasági ágakat tekintve is széles körben megtapasztaltuk a munkaerőpiac igényeit, a munkaadók és munkavállalók elvárásait, problémáit.

A munkaerő Európai Unión belüli szabad áramlásának előnyeit kihasználva az első magyar cégként kaptunk Munkaerő-kölcsönzési engedélyt Németországban. Ausztriában és Magyarországon is aktívak vagyunk, számos céggel és szakemberrel állunk kapcsolatban. Elsősorban a fém-, villamos és gépipari szakmákra koncentráltunk, de napjainkra már a gazdaság számos más szektorában is tevékenykedünk.

Adatbázisunk több ezer szakmai önéletrajzot tartalmaz. A hozzánk beregisztrált szakemberek közül többen a bel- és külföldön is keresett hiányszakmákat képviselik. A nálunk regisztráltak gondos előszűrésen esnek át, amely során képesítésüket, tapasztalatukat és idegen nyelvtudásukat minden esetben ellenőrizzük, így garantálva, hogy mindig a legmegfelelőbb munkavállalót tudjuk biztosítani az Ön cége számára.

Az Ön által kiválasztott munkavállalóval munkaerő kölcsönzés esetén munkaszerződést kötünk, mi látjuk el a munkaügyi, adminisztrációs és munkajogi feladatok teljesítését, a bérszámfejtést, a társadalombiztosítási ügyintézést és a kapcsolódó járulékok kifizetését. Külföldi munkavállalás esetén gondoskodunk a helyszíni adminisztrációról, szállásról és utazásról. Ha a megrendelő próbamunkát tart szükségesnek, akkor természetesen megteremtjük ennek a feltételeit is.

Szolgáltatásunk igénybevétele általában felhalmozott munka, betegség, tartós táppénz, szabadság esetén, létszámstopnál merül fel. Munkaerő kölcsönzését ajánljuk akkor is, ha a cég profilja miatt a termelés időszakosan ingadozik, a vállalatnak nincs kapacitása a munkaerő területi átcsoportosítására, munkásszállás biztosításárára, vagy vállalatát nem kívánja terhelni a kellő adminisztratív kapacitással. Munkaerő-kölcsönzés igénybevétele indokolt még akkor is, ha az állományi létszám növelése nem lehetséges, vagy a kieső vagy kilépő munkatársak gyors és hatékony pótlása szükséges.

Hirtelen felmerülő szakember-igény esetén akár 24 órán belül reagálunk az Ön megkeresésére, hogy a cége működésében a lehető legkisebb fennakadás legyen.