Belföld Külföld

5 változás, ami a járvány után állandósulhat a munkahelyeden

5 változás, ami a járvány után állandósulhat a munkahelyeden

Hamarosan talán minden visszakerül a régi kerékvágásba, ám lesznek olyan dolgok, melyek állandósulhatnak a vírushelyzet után is. Az elmúlt több mint egy év nem múlik el nyomtalanul a munkahelyeken sem. 

1. Tesztek, igazolások…

… korlátozások, maszkviselés, távolságtartás. Ezek a közeljövőben várhatóan sajnos nem fognak változni, továbbra is be kell tartani a szabályokat. Fontos, hogy továbbra is legyél együttműködő a munkahelyeden!  Mi, a HR-Rentnél folyamatosan követjük az erről szóló híreket, tehát bátran keress minket, ha ezekkel kapcsolatban információra van szükséged!

2. Változó vagy stagnáló bérek?

Ha a szerencsések közé tartozol, és megmaradt a munkahelyed, akkor azt javasoljuk, hogy maradj a realitások talaján, ami a béreket illeti. Hidd el, megéri majd! Sokan kerültek nehéz helyzetbe, nagyon sok munkaadó is, így szükséges egymás támogatása. Ez egy ingoványos terület, ezért, ha kétségeid, kérdéseid adódnak, állunk rendelkezésedre!

3. Kiszámíthatatlanság, útkeresés

Ha nem voltál szerencsés helyzetben, valószínűleg most újra kell tervezned az életed, és nem tudod, hogyan tovább. A kiszámíthatatlanságban legyen számodra a HR-Rent a biztos pont. Ránk mindig számíthatsz, segítünk, hogy ezeket a változásokat rugalmasan tudd kezelni, és megújulásként éld meg.

4. Kapcsolatok

Ahogy a mondás is tartja: „Bajban ismerszik meg az igaz barát.” Az elmúlt egy évben valóban kiderült, miként viszonyulnak hozzád és a problémák megoldásához a munkatársaid és a főnökeid. A vírus nyomot hagy az emberi kapcsolatokon is, viszont sokszor rajtunk is múlik, hogy ez pozitív vagy negatív kimenetelű lesz. Amennyiben olyan helyzet állna elő a munkahelyeden, amit egyedül nem tudsz kezelni, keress minket bátran, és együtt megpróbáljuk megoldani a problémákat.

5. Te magad

Sokszor beszélünk mutatókról, görbékről, cégekről, eszközökről, de nem szabad elfelejteni a lényeget: az embert, vagyis téged. A helyzet normalizálódásával lehet, hogy rájössz, hogy ami nem ugyanolyan, az te magad vagy. Válaszút előtt állhatsz, tele kihívásokkal, de mindig eldöntheted, hogyan tovább! Mi nem véletlenül vagyunk piacvezetők, rengeteg céggel vagyunk folyamatos, aktív kapcsolatban, és készen állunk arra, hogy megtaláljuk neked a megfelelő utat.

Ne feledd, sok minden más lett, de van, ami NEM változik: ez a HR-Rent hozzáállása. Támaszkodj ránk, mi segítünk neked!