Népszerű

Feleki Attila Az Év Üzletembere díj nyertese

Feleki Attila Az Év Üzletembere díj nyertese

Feleki Attila 20 éves kora óta vállalkozó, aki előbb kétkezi munkával árufuvarozással kezdte első vállalkozását, amelyet számos üzleti profillal épített fel lépésről lépésre a mai állapotig. A már több mint 30 éves vállalkozói tapasztalatával jelenleg nemcsak a HR-Group vezetője, hanem a Prohuman cégcsoportban, Magyarország piacvezető HR szolgáltatójánál is tulajdonosi szerepet tölt be. A cégcsoport Magyarország stratégiai partnercégei közé tartozik, 110 milliárdos árbevételével az ország egyik meghatározó foglalkoztatója. A cégcsoportnak további leányvállalatai vannak Romániában, Szlovéniában, Szerbiában, valamint hazánkban is szinte minden nagy foglalkoztató céget a partnerének tudhat.

Feleki Attila számára mindig is különösen fontos a pécsi régió, a helyi sport és a társadalmi felelősségvállalás, ezért a cégcsoport állandó támogatója több egyesületnek, és eseti jelleggel több pécsi vagy baranyai nonprofit szervezetnek. Az utóbbi években szoros együttműködést alakítottak ki a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarával, valamint a Pécsi Tudományegyetemmel is.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara kiemelkedő, Az Év Üzletembere Díját 2022-re Feleki Attila vehette át, mellette a HR-Rent Kft. üzletágvezetője, Kutyáncsánin Jevrem is oklevélben részesült munkája elismeréseként!

Büszkék vagyunk rájuk és gratulálunk nekik!