Külföld

Hasznos tanácsok a külföldi munkavégzéshez

Hasznos tanácsok a külföldi munkavégzéshez

A tavalyi év senkinek nem volt könnyű, és a mostani sem lesz az – éppen ezért összegyűjtöttük számodra azokat a hasznos tanácsokat, amik megkönnyítik külföldi munkavállalási lehetőségeidet.

Kiutazás

Akár visszavár téged a céged, akár új helyen kezdesz, fontos, hogy még időben kezdj el a kiutazással foglalkozni – a saját dolgodat könnyíted meg vele! Tudod már a kezdés dátumát? Szállás elrendezve? Kérdezz, járj utána, intézkedj! A HR-Rent ebben is segít, mindenről időben tájékoztatjuk a munkavállalóinkat.

A célország helyzete

Mi a HR-Rentnél folyamatosan figyeljük a változásokat, így naprakész információkkal rendelkezünk Ausztria és Németország, illetve az átutazás során érintett országok helyzetéről. Akár új helyre érkezel, akár a régi munkaadód vár vissza, nálunk és náluk is nyugodtan érdeklődhetsz az állapotokról.

A munkaadód körülményei?

Ha új munkavállaló vagy, akkor az a legfontosabb, hogy beilleszkedj, ha viszont már stabil helyed van, akkor érdemes végiggondolnod, hogyan hat(ott) a munkahelyedre a pandémia. Mi ebben is tudunk segíteni, hiszen a HR-Rent mint piacvezető kölcsönző valamennyi ausztriai és németországi munkaerőpiaci változást nyomon követi.

Igények

Legyél tisztában azzal, hogy ez a mostani folyamat további áldozatokat követel tőled is. A lényeg: a HR-Rentre mindig számíthatsz, hogy ezeket a változásokat rugalmasan kezelhesd.

Türelem

Egy ideig még mindenképpen elhúzódó folyamatokra kell felkészülni, és ezek továbbra is áldozatokat kívánnak minden érintettől. Ilyen időkben sokszor nem egyszerű tiszta fejjel gondolkodni,, de törekedni kell arra, hogy megfelelő döntéseket hozzon az ember. Összevesztél a kollégáddal? Nem utazhatsz haza több hétig? Nincs túlóra? Akár a munkavállalónk vagy, akár (még) nem, keress meg minket, hiszen kifejezett célunk, hogy ebben a megváltozott helyzetben is minél több embert juttassunk munkához. Elérhetőségeinket a weboldalunk alján találod. Hajrá!