Diákmunka

Prodiák, a legdinamikusabban fejlődő iskolaszövetkezet

Prodiák, a legdinamikusabban fejlődő iskolaszövetkezet

A HR-Rent Kft. iskolaszövetkezete, a Prodiák Magyarország legdinamikusabban fejlődő diákszövetkezete, amely a szezonális diákmunkák mellett egyre több szellemi gyakornoki pozíciót is kínál a tanulók részére. 

A nyári hónapokban egyre többen vállalnak diákmunkát, ezt a kialakult járványhelyzet még inkább erősítette. Sokan a későbbi tanulmányaikat finanszírozzák a fizetésükből, vannak, akik nyári szórakozásra gyűjtenek egy kis zsebpénzt és akadnak olyanok is, akik a családjukat szeretnék támogatni. 

 

Miért előnyös felkeresni az iskolaszövetkezetet?

Prodiák Iskolaszövetkezetünk képviselői mindenben segítik a diákokat, megkönnyítik számukra a munkakeresést és a munkavállalással járó ügyintézést is. Egyfajta biztonsági hálóként szolgálunk, így a diákok nem lesznek átverés áldozatai. Csoportos balesetbiztosítást kötünk minden regisztrált diákunkra, a tagdíj mindössze egyszeri 500 Ft, amelyet kilépéskor vissza is utalunk a tanulóknak. A Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének (DiákÉSZ) vezető szerepet betöltő tagjaként, iskolaszövetkezetünk élen jár abban, hogy a munkát vállaló diákokat professzionális módon vezesse be a munka világába. Naponta 5.000 diákot foglalkoztatunk országszerte, jelenleg 50 000 regisztrált tagunk van.

Milyen munkalehetőségek vannak jelenleg?

A középiskolások számára nagyon népszerűek a szezonális mezőgazdasági munkák, mint például a kukorica címerezés vagy egyéb kisegítő munkák a strandokon, az egyetemisták szívesen vállalnak gyakornoki munkát pl. gazdasági, mérnöki területeken. Egész évben kínálunk adatrögzítő, áruházi kisegítő, gyorséttermi, valamint egyszerű összeszerelő munkákat. 

A HR-Rent Kft. várja a munkát kereső diákokat és azokat a cégeket, akik szívesen foglalkoztatnának tanulókat. Keresse a HR-Rent Kft. Prodiák Iskolaszövetkezetének segítőkész csapatát e-mailben és telefonon! +36-30-370-6999