Belföld Népszerű

Tantermet újítottunk fel a Pécsiközgázon

Tantermet újítottunk fel a Pécsiközgázon

A Prohuman Diákmunka, a Prohuman és a HR-Rent Kft.  stratégiai együttműködésének egyik fő területe a diákmunka szolgáltatás. Ennek jegyében cégcsoportunk kommunikációja is erre a területre összpontosít, aminek egyik fő eleme a PTE KTK-n felújított terem. A közös munkánk eredményeképp megújult a padló és az asztalok, új tanári asztal és szekrény került be, valamint a hallgatók stílusához közelálló, színes és fiatalos dizájn készült el. A terem infrastrukturális átalakításából új áramvételi helyek kialakításával a PTE KTK is kivette a részét.

A harmadik emeleten található 311-es terem átalakítását a Prohuman Diákmunka, a Prohuman, valamint a HR-Rent Kft. végezte el, természetesen a PTE KTK közreműködésével. A „Prohuman Diákmunka terem” ezentúl felújított padlóval, asztalokkal és székekkel, valamint teljesen új tanári bútorzattal és dizájnelemekkel várja a hallgatókat.

A terem ünnepélyes avatására 2022. szeptember 20-án délután került sor. „A céges kommunikációnknak két olyan pillére van most, amire minden eddiginél jobban koncentrálunk, az egyik a stratégiai együttműködésünk és a cégcsoportunk megismertetése, a másik pedig a diákmunka szolgáltatásunk és a fiatalok lehetőségeinek bemutatása. Ennek ötvözeteként készült el a felújított tanterem, ami sok ember munkájának gyümölcseként jött létre. Nagyon örülünk, hogy már ilyen formában is találkozhatunk a hallgatókkal, reméljük, nekik is tetszik majd a terem, úgy érezzük, sikerült mindent átadnunk, amit szerettünk volna” – emelte ki Feleki Attila, tulajdonos-ügyvezetőnk.

Igyekszünk tehát újabb csatornákon keresztül nyitni a diákok és a hallgatók felé, hiszen számukra nagyon fontos, hogy a fiatalok is minél hamarabb megismerhessék lehetőségeiket a munkaerőpiaci környezetben.